Efto Pupinovski - Tugja si beskrajno - Akordi PDF Ispis E-mail
Туѓа си бескрајно

Hm-------A--------Hm--
Нашата света куќа
A----------D------Hm--
Нашето огниште
D---------A---------Hm---
Тука си бевме среќни
A--------D-------Hm--
Тука си растевме


Em
И нашето дрво расте
D
На старото скришно место
A-------D---------Hm---
Кај што се љубевме

Em
И наеднаш се' ќе згасне
D
И летото ќе се смири
A-------D---------Hm---
Кавал ќе засвири

D---A---Hm-----D------A
Ааа...за една судбина
D----------------------------E----------------
Оној што силно љуби мора да губи
A--------G-------Hm-
Туѓа си бескрајно

Efto Pupinovski - Tugja si beskrajno - Akordi

Efto Pupinovski - Tugja si beskrajno - Akordi

 

 

Filmovi

Podržite nas